RESTAURANT KITE

RESTAURANT KITE Lekker en snel!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 279 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Kite. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2022 om 21:00 Eten was zoals altijd lekker, alleen wel afgekoeld bij aankomst.
30 jan 2022 om 20:49 netjes op tijd. goed verpakt maar bovenal erg lekker. hier gaan we vaker bestellen. bedankt voor het heerlijke eten
27 nov 2021 om 21:24 naan was too thick and dry, jooja kebab was also dry... pulaw was good! i have eaten the same things at the restaurant earlier and food there was so much better than what we got delivered
27 nov 2021 om 19:49 Heerlijk als altijd!
27 nov 2021 om 0:19 Heerlijk en uitstekend service!
25 nov 2021 om 17:35 Eten was verrassend en echt mega lekker, goeie smaken, vlees was heel mals, top!
19 nov 2021 om 12:49 Really really good food. Tasty, healthy and suprisingly delicious.
17 nov 2021 om 20:34 Lekker gegeten . Prima gekruid, vers en verzorgd.
15 nov 2021 om 10:41 Top!
13 nov 2021 om 11:04 Ongelooflijk lekker en mooi gepresenteerd. Je kunt zien dat ze met Cariño samenwerken, bedankt, ik heb er echt van genoten!
7 nov 2021 om 21:35 Het eten was heerlijk, alleen een beetje lauw en aan de prijzige kant. Wel een pluspunt in het kader van duurzaamheid voor de bakjes waarin het eten geleverd wordt! Het grootste deel ervan is prima recyclebaar.
30 okt 2021 om 22:10 Nieuwe favoriet.